Hammers Ledarpolicy

• Jag skall ha gått utbildning som motsvarar den nivå i det lag jag tränar eller är ledare för. Svenska Ishockeyförbundets steg utbildning.
  • Jag skall ha läst igenom klubbens egen målformulering för ungdomsverksamheten, så att jag vet vad som gäller
  • Jag skall komma på alla ledar- och tränarträffar som ungdomshockeyn har, för att hålla mig informerad om vad som händer i klubben.
  • Jag skall kunna ha en bra dialog med andra ledare i verksamheten och bidra till ”vi-känsla”.
  • Jag skall se till föreningens bästa och inte bara till mitt eget lags bästa.
  • Jag skall vara ett föredöme för dem som jag är ledare för.
  • Jag skall träna och matcha laget på ett positivt sätt, så att alla tycker det är roligt att träna och spela hockey.
  • Jag skall vara positiv på och utanför isen.
  • Jag skall se till att alla utvecklas som spelare. Ge positiv feedback på vad spelarna kan bli bättre på (t ex ”Det här behöver du träna lite extra på för att bli bättre.”)
  • Jag skall kunna ta emot och ge konstruktiv kritik och jag måste kunna stå för det jag säger.
  • Jag skall informera om vår uppförandekod (hur vi agerar på och utanför is, hur vi kommunicerar med varandra, med motståndare, med domare, när vi gästar andra föreningar) och jag informerar också om föreningens nolltolerans gällande alkohol, droger och mobbing.
  • Jag skall vara tydlig och informera spelare och föräldrar om vad som gäller.
  • Som ledare strävar jag efter att ha en bra dialog mellan spelare och föräldrar, för det skapar bra förutsättningar att lyckas med det jag vill.
  • Som ledare har jag ansvar för ratt det alltid råder god ordning omkring mitt lag. Det innebär att omklädningsrum och andra utrymmen som laget använder alltid lämnas i städat skick och i god ordning.

Jag har tagit del av och instämmer i ovanstående ledarpolicy.

………………………………………………

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt