Priser säsongen 2019/2020

Matchbiljett vuxen, 18 år eller äldre: 100 kronor.
Student/Pensionär/ungdom (12-17 år): 60 kronor.
Familjebiljett: (2 vuxna + 2 ungdomar eller 1 vuxen + 3 ungdomar): 250 kronor. Detta inkluderar 4 varmkorv + 4 dricka (juice eller kaffe)
Extra ungdom: 50 kronor. Detta inkluderar 1 varmkorv + 1 dricka (juice eller kaffe)

Säsongskort vuxen:
1500 kronor för träningsmatcher, seriematcher och ev. Playoff eller kval.
Säsongskort student/pensionär/ungdom (12-17 år):
900 kronor för träningsmatcher, seriematcher och ev. Playoff eller kval.

Halmstad Hammers HC:s träningsmatcher
60 kronor för alla 12 år och äldre.

Barn under 12 år går in gratis.

1967-klubbenkort
För dig som är 18 år eller äldre: 1967 kr för samtliga tränings-, serie- och eventuella kval- och playoffmatcher. Förutom entré ingår gratis kaffe i våra caféer mot uppvisande av ditt kort, medlemskap i föreningen, rösträtt vid årsmötet och tillgång till våra medlemsförmåner. Vid intresse – vänligen besök Anmälan 1967-klubben och fyll i efterfrågad information.

För dig som är student/pensionär/ungdom (12-17 år): 1367 kr för samtliga tränings-, serie- och eventuella kval- och playoffmatcher. Förutom entré ingår gratis kaffe i våra caféer mot uppvisande av ditt kort, medlemskap i föreningen, rösträtt vid årsmötet och tillgång till våra medlemsförmåner. Vid intresse – vänligen besök Anmälan 1967-klubben och fyll i efterfrågad information.

Köp av biljett och Säsongskort

För att köpa biljett i förväg till kommande match klicka HÄR

Säsongskort köper ni via samma länk som ovan. Du hittar dom en bit ner i listan. OBS!! Att Säsongskorten alltså inte gäller för några Träningsmatcher.

Nytt för denna säsong är att du kan välja hur du vill få ditt Säsongskort. Förvalt och utan merkostnad är att du får en länk för att ladda ner det i din mobiltelefon.
Du kan även få det utskrivet på papper och skickat med posten eller så kan du få det som ett platskort. Mer info om detta på försäljningssidan.

Swish

Vårt Swish-nummer kommer att finnas anslaget vid biljettkassan. Du kommer även att kunna betala det du köper i våra kiosker via Swish men då med annat nummer.

Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt