Fredag frukost och framåt

Idag fredag så var flertalet och åt frukost runt 8:00 – 8:30. Spelarna hade sedan fri tid fram till lunch 13:30.

Fyra av oss åkte till ishallen i Kumla och gjorde iordning omklädningsrummen tills i kväll. Efter träningen i går så hade vi Ett omklädningsrum att förvara allt i och nu har vi delat upp det i dom två som vi förfogar över i kväll. Vi tvättade en del och Peter vår materialare slipade lite skidskor. Kumla är snälla och lånar ut sin slip så det gick smidigt.

Det blir lunch på hotellet vid 13:30 och eftersom det är Fredda som beställt så blir det med all säkerhet Spagetti o köttfärssås. För er som inte vet det så kan Fredda äta det 7 dagar i veckan, minst 🙂

Sedan kör vi mot Kumla så att vi är på plats vad 16:30 eller så. Nu laddar vi alla för tre poäng till. Vore den perfekta avslutningen på denna Roadtrip att komma hem med full pott.

Ordning och reda i omklädningsrummen

Peter slipar skridskor för fullt

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt