Plötsligt slut..

Hammers föll även i returmötet i Visby under fredagen (3-1). Därmed tog säsongen slut för Hammers del.

 

Denna ytterst märkliga säsong är till ända. Hammers fann sig aldrig i mötena med Visby. Gotlänningarnas intensiva spelstil mäktades inte med utan den stressade fram en osäkerhet som man inte lyckades skaka av sig. Lagledningen ville se en större desperation, men det blev mer frustration när flytet i spelet aldrig ville infinna sig. Att man dessutom fick klara sig utan avstängde Oliver Olsson var förstås tufft.

Men när röken väl lägger sig så kan man ändå se positivt tillbaka på säsongen. Man var länge med i allettanracet men det räckte inte hela vägen. Alla lag har drabbats på endera sätt av Corona, men tidpunkten för det massiva utbrottet i Hammers var absolut inte till lagets fördel i jakten om Allettan…

Melker Iversen

I vårserien visade man sedan åter klass och stod till slut som klara seriesegrare, detta trots ett ytterligare coronautbrott. Spelare som Hampus Johansson och Melker Iversen har vuxit och blivit tongivande spelare. Melker kom bl.a. tvåa i lagets interna skytteliga med sina 18 mål. Endast kapten Robin Dahse gjorde fler – 20 st. Sarghörnskungen Marcus Borgh är numera föreningens meste a-lagsspelar (354 st).

Nu väntar en lång sommar av lagbygge och förberedelser inför nästa säsong. Vi hoppas givetvis alla att världen då mer har återgått till det normala så att Hammers kan få känna publikstödet i Valhall igen!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt