inför Kalmar

På fredag blir det en tripp österut…

 

Trots att man överlag hade ett spelövertag så fick man ”bara” med sig en poäng hem ifrån Kungsbacka.  – Vi skulle ha vunnit den matchen… men nu ska vi inte älta något mer om det. Det är så tätt på given med matcher nu, så vårat fokus ligger på kalmarmatchen, säger Fredda.
Till den matchen vill han se en betydligt bättre skärpa i avsluten. – Vi måste förvalta våra chanser på ett bättre sätt. Sedan så vill vi se att vi närmar oss det stabila spelet som vi hade tidigare, innan uppehållet, säger han.

Det kommer att bli ett par mindre förändringar i truppen. Inte av anledningar av skador utan ett lyxproblem som en bred och konkurrenskraftig trupp inbringar.

Följ websändningen av matchen HÄR!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt