inför Hanhals

Ett nytt hallandsderby väntar uppe i Kungsbacka under onsdagskvällen.

 

Hammers lyckades vända 0-3 till seger med 6-5 i lagets comeback efter det senaste coronauppehållet. Visst var det lite ringrost på sina håll, men man kämpade på och spelsuget övervann rosten.
Nu stundar nästa utmaning, ett länsderby mot Hanhals på bortaplan. Förutom de sedan tidigare långtidsskadade spelarna – Martin Vaakanainen och Hugo Johansson – så har lagledningen en helt ordinarie trupp till sitt förfogande.
Fredda betonar vikten av att finna enkelheten i spelet, särskilt nu när man ska försöka komma in i ”serielunken” igen. Fast någon vanlig ”lunk” är det inte direkt tal om för Hammers del, för nu väntar sju matcher på elva dagar..!

– Det kommer att bli tufft, men samtidigt väldigt roligt. Nu är det verkligen bra att vi har en så pass bred trupp som vi har, säger han och tillägger att man måste spela smart och ekonomiskt. Med andra ord att inte förivra sig, utan att man håller sig till matchplanen.
– Det är många matcher, mot bra motstånd. Då gäller det att hålla huvudet kallt och att ligga rätt i banan, säger Fredda.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt