Hammers vände och vann!

0-3 blev till 6-5 när Hammers besegrade Tyringe på bortais.

 

Efter två veckors uppehåll så var det kanske inte så konstigt att det såg lite stappligt ut för vårat köra Hammers. Men till skillnad från comebacken i december så fanns där stunder av ett skönspelande Hammers med rappa ben och pass som satt på bladet tog man sig kvickt över isen och skapade en hel del. Men förutom de segern och dess poäng så var det moralen i laget som imponerade mest. Man hamnade i ett 3-0:underläge redan i den fjortonde matchminuten. Då fick det bli ett målvaktsbyte, Hellsten ut och Creepy in.
Sedan small det till – Hammers gjorde två mål på åtta sekunder (!) genom Iversen och Klarin och matchen levde igen. Men kvitteringen skulle dröja. Det var istället hemmalaget som drygade ut ledningen till 4-2 i början av den andra perioden. Berg och sedan Dahse såg till att kvittera matchen. Fast det skulle ändå bli skåningarna som gick till den andra pausvilan i ledning med 5-4.

 

I tredje kom så kvitteringen genom ett hejdundrande slagskott ifrån blålinjen av Gabrielsson. Det matchvinnande (solo-)målet kom därefter av Sundberg som urstark tryckte sig in på kassen och skickade upp pucken i första krysset.
Hammers fredade sig sedan skoningslöst när Tyringe jagade kvittering och belönades med samtliga tre poäng.

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt