Köp ditt eget drömlag i Guldfemman!

Under Fortsättningsserien kör vi en ny tävling i Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Det är ungefär som Aftonbladets Drömelvan, men med våra spelare och matcher. Tävlingen går ut på att välja ut dina fem favoritspelare i vårt seniorlag och tävla mot andra ”coacher” om ära, berömmelse och riktigt fina priser. Guldfemman ger pengar till föreningen, men hjälper framför allt till att skapa intresse och engagemang runt laget. Vem blir ”Vårens coach” 2021?

 Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman.

En guldfemma kostar 160 kr och 80kr går direkt till föreningen. Det är möjligt att göra spelarbyten under säsongens gång och även här tillfaller en del av intäkterna föreningen.

Guldfemman skapar välbehövliga intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att sprida detta! Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk.

http://www.guldfemman.se/halmstad-hammers

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt