Talangfull forward klar idag!

Hammers värvar poängstarke Maksims Semjonovs från Örebros J20.

 

Söder och Fredda har sökt efter en målfarlig forward och man tror sig nu ha funnit denne i 20 årige Maksims Semjonovs från Örebros SuperElitlag. Maksims kommer från en riktig hockeyfamilj där hans far Aleksandrs gjorde närmre ett hundratal landskamper för sitt Lettland och blev en ikon i Arboga där han tillbringade många år som spelare. Storebror Romans vann Vimmerbys interna poängliga den gångna säsongen, och nu väntar allsvenskt spel för honom i Tingsryd.
Nu hoppas vi att även Maksims kan komma att sätta avtryck på seniornivå.
– Han har gjort det riktigt bra uppe i Örebro, där blev han en av SuperElits poängstarkaste spelare. Visst är det skillnad att spela seniorhockey jämfört med juniorhockey. Men han har mycket hockey i sig så vi tror att han ska klara av det steget på ett bra sätt och fortsätta att utvecklas med oss, säger Fredda.

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt