Nu är målvaktsparet spikat!

Hammers värvar en ny målvakt från Leksand.

 

Jakob Hellsten, 20, blir den som kommer att tampas ihop med Jacob Crespin, 22, om vem som ska vakta kassen för Hammers i vinter. Jakob d.y. kommer närmast från ett par riktigt starka säsonger i SuperElit med Leksand. Dessförinnan spelade han bl.a. med  Timrå i tre säsonger och har även representerat U16-, U17- och U18-landslaget.

– Har man blivit uttaget till landslaget, då har man talang. Det har han ju också visat i Leksand, säger Fredda som tror sig ha funnit ett riktigt bra komplement till Creepy. – Det är en bra kille och det känns som att vi nu har ett nytt väldigt spännande målvaktspar som kan sporra varandra.

 

***

Någon fortsättning i Hammers blir det dock inte för den finurlige Erik Åhlén. Erik har fått jobb i Stockholm och vi får istället tacka honom för hans insatser i Hammers.

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt