Hej Hammers Hockeyvänner!

Var du en av dem som köpte biljett(er) till Tre Kronor-landskampen den 18 april?
Eller var du kanske en av dem som tänkte köpa biljett, men som inte hann?

I Hammers hade vi verkligen sett fram emot att få bjuda er på en härlig hockeyupplevelse med vårt folkkäraste landslag här i Halmstad. Förberedelserna inför Tre Kronors möte mot Danmark var i full gång, och vi såg framför oss en fullsatt, sjudande Halmstad Arena i april!

Men som ni alla vet är landskampen inställd på grund av covid-19 och du som köpte biljett ska få tillbaka pengarna. Hela biljettpriset kommer att betalas tillbaka så fort Tickster hinner med.

När det blev klart att Hockeyförbundet ställer in landskampen var det några hockeyvänner som skrev till oss på vår Facebook att de gärna donerar biljettpengarna till Hammers i stället.

Gissa hur glada vi blir av det förslaget, och hur välkommen den pengen är. Tack för erbjudandet! För det trista med en inställd landskamp är nämligen inte bara utebliven folkfest och hockeyglädje, utan även uteblivna intäkter till oss som arrangörer.

Så om du vill, så får du gärna göra som våra fina hockeyvänner föreslog – alltså låta oss behålla pengarna, eller kanske en del av pengarna.

Och du som inte hann köpa landskampsbiljett är varmt välkommen att stöda vår verksamhet du också!

GÖR SÅ HÄR:

Stöd Halmstad Hammers genom att köpa fiktiva biljetter i fyra olika prisklasser via den här länken hos Tickster.

Den fiktiva biljetten börjar från 25 kr och det finns även 50, 100, 150 och slutligen 250 krs biljetter. Du kan själv kombinera ditt köp av fiktiva biljetter precis hur du vill.

Köp här! https://www.tickster.com/events/wz0cumt3d1xawyp

Du kan också swisha valfritt bidrag för att stötta HAMMERS till 123 006 87 59.
Märk ditt bidrag ”Hammersvänner”.

 Stort tack, hockeyvänner! Vi ser fram emot att träffas i Arenan i höst igen!
 

OBS! Köp kopplade till våra fiktiva biljetter medger inte inträde i samband med någon match, utan köpet är endast för att visa support för Hammers.

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt