HAMMERS FÖRLÄNGER AVTAL MED DYNAMISK DUO

Nu känns det väldigt kul att kunna berätta att vi har skrivit nya avtal med både vår head coach Fredrik Johansson och vår sportchef Niklas Söderström, säger Hans-Erik Backman, ordförande i Hammers.

Både Fredrik och Niklas är två bärande krafter i vår verksamhet och de har spelat en ovärderlig roll i den fantastiska säsong vi har haft i år. De bygger inte bara lag, utan de bygger spelare och ledare och inte minst hela föreningen. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta samarbetet, och se vad de kan åstadkomma tillsammans med laget under nästa säsong, tillägger han.

Nu gör vi som resten av världen och försöker hantera de utmaningar som globala virus innebär för verksamheten. Men jag hoppas att vi snart kan sätta fokus framåt, så att vi tillsammans med våra sponsorer kan lägga en solid grund för kommande säsong, avslutar Hans-Erik Backman.

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt