inför SuperSlanten2

På måndag är det åter hockeyfest i Halmstad Arena. Våra fantastiska sponsorer bjuder publiken på entrén när Troja-Ljungby kommer på besök.

 

Match på en måndag, då är det som upplagt för fest. För just denna måndag går den andra s.k. SuperSlanten av stapeln, det som vi vanligtvis brukar kalla för Grindslanten men nu har döpt om till SuperSlanten eftersom våra sponsorer bjuder publiken på entrén vid två tillfällen, i tät följd, under Allettan.

Motståndarna i Grundseriens Grindslant var just Troja-Ljungby och den matchen vann Hammers med 1-0 inför över 4000 åskådare. Självklart är en repris av det eventet välkommet. För att lyckas med det så kommer det att krävas samma enorma fighterhjärta och smartness som man uppvisade då. Självförtroendet är förstås förträffligt i Hammers, men så är även ödmjukheten.
– Vi har ett riktigt bra go’ i gruppen. Troja är starka, men vi har ju lyckats besegra dom tidigare. Det kommer att bli tufft, men spelar vi som vi ska göra och håller oss till matchplanen så ger vi oss själva alltid chansen, säger Fredda som kan glädjas åt att ha en sånär helt ordinarie trupp till sitt förfogande. Det är endast Alexander Andersson som inte är aktuell för spel, han är åter i träning men ännu är det för tidigt med match för hans del. Hur laget formeras beslutas först under matchdagen.

Följ websändningen av matchen HÄR! Denna match sänds gratis via 

 

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt