inför Tranås

På onsdag är det äntligen dags för hemmamatch igen.

 

Nu är Hammers åter tillbaka inom vallgravarna igen efter en tuff Roadtrip som resulterade i sex inspelade poäng av nio möjliga. Lagledningen är i stort sett nöjda med trippen, även om man så klart alltid strävar efter full pott.
– Det var en fantastiskt bra resa för oss. Allt klaffade, allt med boende och träningar osv. Sedan så spelade vi också bra, i vart fall i två matcher. Mot Huddinge blev vi lite för omständiga, säger Fredda som nu ser fram emot att få spela hemma i Halmstad Arena igen.

– Men det blir en ny tuff match. Tranås är ett offensivt och skridskostarkt lag. Så det gäller för oss att stå upp och höja tempot, och bli mindre omständiga, säger Fredda som endast saknar Alexander Andersson till denna matchen.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt