inför Mariestad

Efter tre raka bortamatcher spelar Hammers åter hemma i Halmstad Arena på söndag.

 

Hammers svarade för en riktigt bra insats i den senaste omgången som spelades uppe i Skövde, seger med 4-1. På söndag står deras ärkefiender ifrån Mariestad för motståndet. Fredda hoppas förstås att laget kommer att prestera lika starkt nu, inte minst med tanke på att man äntligen spelar hemma igen. – Vi ska fortsätta jobba stenhårt och åka riktigt mycket skridskor, säger Fredda som beskriver Mariestad som ett puckskickligt lag där flera spelare har varit med på denna nivån tidigare. Däribland den forna Hammersduon Douglas Lögdal(2012-15) och Oskar Norlöv(2015-16).

För Hammers del så ligger nu endast Robin Holm nedbäddad med feber, duon Alexander Klarin och Hugo Johansson har åter börjat träna men är inte med på söndag. Marcus Borgh är däremot tillbaka i truppen igen efter sin förkylning.

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt