inför Tyringe

Lördagsmatch i Halmstad Arena.

 

Det blev ett par felbeslut för mycket nere i Mörrum i onsdags. Omotiverat slarv kostade flera baklängesmål, och viktiga poäng. Nu ligger fokuset framåt, mantrat om att man ska ”ta en match i taget..” ligger nära till hands.

– Vi drar ett streck över vad som har varit. Vi väljer att lägga allt fokus på det som vi kan påverka, och det är nästa match, säger Fredda som nu vill se ett betydligt mer disciplinerat Hammers på lördag.

Tom Johansson är på bättringsvägen efter sin hjärnskakning, men comebacken lär dröja ett tag till. I övrigt mönstras ett ordinarie lag.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt