inför Kallinge-Ronneby

Ett möte med tabelltrean väntar i Blekinge på söndag.

 

 

I den senaste omgången, hemma mot Hanhals, visade Hammers prov på hjärta när man jobbade ikapp fyra underlägen för att sedan vinna i sudden. Då hade man ”tur” att man kunde jobba ikapp, om och om igen, och knipa två poäng. På söndag kommer det att krävas lika mycket hjärta men en hel drös mer skicklighet av laget för att plocka poäng mot Kallinge-Ronneby.

– Vi har pratat en hel del om hur vi ska hitta tillbaka till ett mer disciplinerat spel med en större noggrannhet i det vi gör jämfört hur vi har agerat på sistone. Kallinge är ett bra lag som vi har full respekt för, därför måste vi vara beredda att göra jobbet redan ifrån start, säger Fredda som förfogar över en ordinarie trupp, med detta kommer två spelare att få vila. Vilka dessa blir bestäms under matchdagen.

 

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt