inför Vimmerby

Nu vänder serien. Returmöte med premiärmotståndarna från Vimmerby väntar på söndag.

 

Efter en riktigt bra genomförd första halva av grundserien ligger nu utmaningen för Hammers i att prestera, minst, lika bra i returmötena. Efter en veckas givande träningar så kan tränare Fredrik ”Fredda” Johansson glädjas åt att han befogar över en helt ordinarie trupp till omstarten. På gott och ont, eftersom med detta kommer två spelare ställas utanför laget på söndag. Förhoppningen är givetvis att fortsätta på den inslagna vägen.

– Det är fortsatt hårt jobb, ödmjukhet och disciplin som gäller. Det är det som har tagit oss dit vi är och vi tror på det vi gör, säger Fredda.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt