inför Nybro

På onsdag besöker serieledarna från Glasriket Halmstad Arena.

 

 

Hammers studsade tillbaka upp på vinnarspåret igen i den förra omgången nere i Tyringe efter snedskäret hemma mot Mörrum dessförinnan. Nu står hårdsatsande serieledarna Nybro för motståndet och det ska m.a.o. till ännu en genuin laginsats av Hammers för att hålla sig kvar på spåret.

Backen Alexander Andersson fick ett ”korttidskontrakt” över Tyringematchen p.g.a. att man snabbt ville täcka upp för skadade Tom Johansson. Nu är man överens om att han blir kvar i Hammers säsongen ut! I övrigt mönstras samma trupp som tidigare.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt