Sviten bröts..

Det blev förlust ikväll hemma mot Mörrum med 3-1.

 

Hammers inleder med samma härliga frenesi som vi nu har börjat vänja oss att se dem spela med. Man tar ett rejält tag om taktpinnen och tar, till slut, ledningen genom Erik Åhlén. Men den första perioden skulle få ett abrupt slut när huvuddomaren Daniel Lindgren slog axeln ur led och tvingades utgå. Lagen gick då till en tidig pausvila för att sedan komma ut och spela av de återstående fyra minuterna innan man gjorde ett sidbyte till den andra perioden. I huvuddomarens frånvaro var det linjedomarna som bar ansvaret i matchen.

Mellanakten blir mållös men tidigt i tredje kommer så kvitteringen. Hammers kommer inte alls igång på allvar i denna perioden. Plötsligt gör gästerna 2-1 med ett skott som studsade på spelare, vilket helt ställde duktige Anton Malmborg i Hammerskassen.

En stund senare fick dock hemmaspelarna jubla… men den kvittering man trodde sig ha åstadkommit blev, något osäkert, bortdömt för offside i målgården. Ett domslut som ifrågasattes, så klart…

Man fick inte in pucken någon mer gång denna aftonen. Det var nära vid ett par tillfällen, men en storspelande målvakt räddade poängen till blekingarna. Sista målet kom sedan i tom bur.

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt