inför Dalen

På onsdag beger sig Hammers upp till Jönköping för att ta sig an Dalen.

 

 

Efter en spelledig helg så är det nu åter dags för Hammers att tävla igen. Det blev förlust i den senaste omgången uppe i Tranås. Då kom man inte riktigt upp i samma förträffliga nivå man visade under de tre inledande omgångarna.

– Vi slarvade för mycket och kastade bort puckarna… vi måste vara noggrannare. Vi får inte bli naiva utan istället försöka vara konsekventa och spela det spel som vi gjorde i de andra matcherna, säger Fredda.

Det kommer att bli lite förändringar i femmorna till dalenmatchen.

– Vi vill få igång fler formationer, därför gör vi nu några ändringar, förklarar Fredda.

Bland annat så kommer Jacob Crespin göra säsongsdebut i kassen. Tim Bothén kommer att vara borta en tid då han har drabbats av en halsböld. Betydligt längre blir backkollegan Linus Nilsson borta, hela säsongen, i bästa fall? Linus har inte fått ordning på den fot som skadades i vintras och tvingas till en långvarig rehab. Med detta så kommer Marcus Borg återigen ikläda sig rollen som back.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt