inför Hanhals

Bortamatch uppe i Kungsbacka väntar på onsdag.

 

Hammers fick en härlig start på serien när man, välförtjänt, besegrade topptippade Vimmerby hemma i söndags med 4-2. Näst på tur stundar ett länsderby uppe i Kungsbacka. Även Hanhals gick vinnande ur premiären. I deras fall besegrades Mörrum med 7-6, matchen avgjordes på straffar.

Fredda är så klart nöjd med att inleda med en seger. Nu vill han se att den fina insatsen inte bara var en tillfällighet.

– Vi gjorde en bra match, vi visade en jäkla karaktär och vann många av duellerna om pucken. Det som gäller nu är att fortsätta att vara noggranna, spela enkelt och visa samma glöd som i söndags, säger Fredda.

 

Hugo Klippfors avstängning står sig även över denna matchen. Tillbaka i laget igen är dock Tim Bothén.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt