inför Tyringe

Bortamatch på fredag, sedan genrep hemma på lördag. Nu skall det finslipas!

 

Nu återstår det bara två matcher innan allvaret drar igång den 15:e hemma mot Vimmerby. I onsdags besegrades Borås, 3-2 i sudden, utan göra en av sina bättre matcher. Fredda menar på att det slarvades för mycket, och vill se en större ödmjukhet och noggrannhet i kommande match(er).

– Det handlar om att ta små steg i rätt riktning hela tiden. Vi ska bli stabilare i egen zon och jobba ännu hårdare tillsammans, säger Fredda.

 

I matchen mot Tyringe återkommer backtrion Tim Bothén, Tom Johansson och Robin Holm. På  forwardssidan så får två spelare, som vanligt, vila. Denna gången är det Martin Pärna och Sebastian Åkessons tur att stå över. Målet vaktas av Jacob Crespin.

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt