Trio förlänger!

Backduon Linus Nilsson, 21, och Hampus Johansson, 20, samt forwarden William Berg, 23, är klara för en ny säsong!

 

Den offensivt skicklige backen Hampus Johansson och hans motpart – defensivt starke Linus Nilsson har ihop samlat på sig nästan 80 seriematcher på seniornivå, och nu kommer det bli fler för halmstadkillarna. Tränare Fredrik ”Fredda” Johansson & Co. gläds alltid lite extra åt vetskapen om att det är egna produkter som tar plats i representationslaget. I detta nu, när truppen i stort sett är spikad, så har tio spelare gått via de egna juniorleden upp i a-laget!

Powerforwarden William Berg går in på sin andra säsong i Hammers.

– De är killar med riktig glöd och krigarhjärta, säger Fredda om trion.

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt