Truppnytt!

Idag kan vi presentera en förlängning samt en trio nyförvärv!

 

Vi tar och börjar med nyförvärven. Det handlar om tre unga spelare som samtliga spelade i J20 SuperElit den gångna säsongen  – centrarna Jacob Sundberg från Timrå och Carl Westberg från Modo samt backen Oliver Lexenberg, också från Modo.

I Jacob Sundberg ansluter en storväxt offensivt skicklig center som har nästan 20 allsvenska matcher med Vita Hästen samt fyra SHL-matcher med Timrå på meritlistan.

– Vi har hört mycket gott om honom och förhoppningsvis så kan han fortsätta att utvecklas hos oss, säger Fredda.

Mododuon har ett par matchers erfarenhet från spel i HockeyEttan med Örnsköldsvik. Båda kan dock stoltsera med tre SM-Guld, vardera – säsongen 16/17 vann de guld med både J18 och J20, och den gångna säsongen vann de igen med J20.

– De är två riktiga karaktärspelare, säger Fredda som med detta lyfter fram deras goda arbetsmoral framför målsinne.

– De är framför allt grovjobbare. Westberg är lite mer av en tvåvägsspelare medan Lexenberg har sina styrkor i defensiven där han kan utnyttja sin fysik, säger Fredda.

 

Spelaren som nu har skrivit på ett nytt kontrakt med moderklubben Hammers är även han en s.k. karaktärspelare – Victor Gagic, som nu alltså är klar för sin andra säsong i a-laget.

– Gagic är också en spelare med riktigt bra karaktär och är ofta obekväm att möta för motståndarlagen… Han visade prov på flera goda kvalitéer den gångna säsongen och vi hoppas att han har tagit lärdom av sina erfarenheter och blir ännu bättre nästa säsong, säger Fredda.

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt