inför Alvesta

En lång säsong når på onsdag sitt slut med ett bortamöte mot Alvesta.

 

Förutsättningarna är glasklara, det är inget att hymla om. Tar Hammers poäng, så vinner man serien och har då säkrat nytt kontrakt i HockeyEttan! I annat fall kommer det att handla om målskillnad, d.v.s. om tabelltvåan Borås besegrar trean Helsingborg i denna sista omgång. Borås ligger inför onsdagen tvåa i tabellen, tre poäng(och elva mål) efter Hammers och Helsingborg ligger en poäng efter dem.

– Vi har skaffat oss ett jättebra läge inför den sista omgången. Det är med hårt jobb som vi har tagit oss hit och vi ska fortsätta med att jobba hårt. Vi vill vinna serien och då gäller det att vi gör allt vi kan, för man får ingenting gratis, säger Fredda.

 

Matchen kan ses HÄR

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt