ÄR DU DEN VI SÖKER?

(Eller känner du den vi söker? Tipsa då om den här tjänsten!👇)
Vår J18-tränare, Sebastian ”Sebbe” Pihl, drar nu vidare mot nya äventyr och spännande utmaningar i Frölundas organisation och vi söker en person som är redo att axla uppdraget som tränare för Hammers J18.
Så här säger Sebbe själv om sin tid som head coach för våra unga juniorer:
”Det är en fantastiskt rolig, spännande och utvecklande arbetsuppgift att få jobba som Juniortränare för ett gäng killar som tar första klivet från ungdomshockey till juniorhockey.
Att få följa spelarna under de två åren (ibland fler) som J18-spelare, att få se och vara delaktig i deras utveckling har varit oerhört givande och utvecklande för mig som person.
Det är ett gäng som brinner för sin idrott, som har en fantastisk sammanhållning och som är redo att utvecklas och tävla!
Och som juniortränare i Hammers har man alltid hjälp ifrån skickliga och kunniga kollegor i föreningen om det skulle vara något!”
LÅTER DET INTRESSANT?
Kontakta vår sportchef Niklas Söderström för mer information.
Telefon 073 0463582
Ps. Sebbe hälsar att han önskar sin efterträdare ett stort lycka till tillägger ”Jag är helt hundra på att du kommer stortrivas!” Och Hammers vill rikta ett stort och varmt tack till Sebbe för sitt engagemang för våra juniorer och önskar honom all framgång i sitt nya uppdrag!
Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt