inför Vänersborg

Kvalserien fortsätter på bortaplan uppe i Vänersborg på onsdag.

 

Hammers fick en tuff premiärmatch hemma mot Borås. Det var inte mycket som stämde för HH. Lyckligtvis så redde man ut stormen från ett piggt BHC och lyckades vända på matchen för att till slut vinna i sudden! Dessa matcher är av för stor betydelse för att slarvas bort. Nu måste ringrosten – som man tycktes ha dragit på sig efter veckors vila ifrån matchspel – vara borta!

På onsdag möter man Vänersborg som besegrade Alvesta i premiären med 8-3. Fredda vill se en bättre skärpa och mer speed i det egna spelet i denna matchen.

– Vi har pratat om att vi måste få upp farten i vårat spel. Sedan så är det även viktigt att vi får igång vårat pp, säger han.

Iversen fick lämna premiärmatchen skadad, dock tycks det har gått bättre än befarat och Melker väntas vara åter i spel om ca en vecka. Blidby och Lönnberg står fortsatt på skadelistan. Crespin är åter med i laget igen. In i truppen kommer även Göransson.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt