inför Borås

På söndag drar kvalserien igång. Hammers tar då emot Borås hemma i Halmstad Arena.

 

Det är nu det gäller – Hammers ska via tio matchers kvalspel säkra sin plats i HockeyEttan även kommande säsong. Förutom söndagens motståndare Borås så ingår även Alvesta, Grästorp, Vänersborg och våra tidigare seriekollegor Helsingborg i denna kvalserien. Seriesegrarna är garanterade en plats i HockeyEttan, dock är sannolikheten stor att även tvåan gör det.

 

Till skillnad från lagen som har tagit sig upp till kvalserien ifrån division två så har Hammers, och Helsingborg, kunnat fokusera på träning i över två veckors tid. Huvudtränare Fredrik ”Fredda” Johansson tycker att man har tagit väl tillvara på denna ”försäsong” och att man nu är förberedda för vad som komma skall.

– Vi tog ledigt den första helgen efter det att serien slutade. Sedan så har vi tränat på hårt och bra. Jag tycker att vi nu har  gjort många saker på rätt sätt på träningarna. Nu vill jag se att vi plockar fram detta även under matcherna, säger Fredda.

Man har så klart även kollat upp de nya motståndarlagen.

– Vi kommer att möta bra lag som vi har full respekt för. Men vi ska göra allt i våran makt för att behålla platsen i HocketEttan, betonar Fredda.

Skadeläget ser bra ut, jämfört med vad vi har blivit vana med att se. Till premiärmatchen saknas ”endast” Blidby, Crespin och Lönnberg.

****

Vi passar även på att gratulera Marcus Nygren som i dagarna blev pappa till en pojke!

***

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

Sedan så får vi inte glömma att uppmärksamma att föreningens fantastiska juniorlag fortsätter att övertyga! Idag gick nämligen J20 segrande ur playoffserien mot Troja och Tingsryd! Nu väntar en ny playoffserie i bästa av tre mot ett annat J20Elitlag, segraren där får möta ett lag från SuperElit i bäst av tre, segraren där spelar i SuperElit till hösten! 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt