Inte ett jubel…

Grindslanten lockade 2996 åskådare till Halmstad Arena under denna fredagskväll, kanonkul! Synd bara att den mångfaldiga skaran inte fick jubla, en endaste gång… Hammers föll tungt med 5-0 mot Dalen.

 

Mycket folk på läktarna gav en fin inramning som påminde om fornstora dar. Tyvärr knöt det sig ordentligt för Hammers denna kvällen. Efter en mållös inledande period så gjorde, i vissa fall bjöds, gästerna fyra mål. Femman kom sedan i slutminuterna av den tredje perioden.

Man är ju med i matchen, men man konstlar till det och tar felbeslut. Crespin fick rädda laget flera gånger redan i den första perioden, och framåt så har man chanserna men man når inte hela vägen fram. Extra trist att bli nollade på hemmaplan när nästan 3000 sitter uppe på läktarna och inget hellre vill än att jubla för Hammers… men vi får tacka publiken och samtliga sponsorer som deltog i denna Grindslant – Tack!

 

Nästa match spelas borta mot serietvåorna från Kalmar.

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt