inför Grinslanten

På fredag är det dags för hockeyfest i Halmstad Arena igen!

 

 

Våra fenomenala sponsorer bjuder publiken på entrén när Hammers tar emot Dalen under fredagskvällen. Det väntas bli mycket folk och en härlig stämning i hallen, så som vi har blivit vana att uppleva våra Grindslantsmatcher. Så kom ni med, ta med nära och kära och stötta Hammers på plats!

***

 

Hammers svarade för en fullgod insats nu senast i Tyringe, i 59 minuter… tyvärr kostade den där sista minuten laget två matchavgörande mål. Fredagens motståndare Dalen är ett lag som man brukar ha tighta möten med.

– De är ett ganska så tungt lag, så det gäller för oss att stå upp för varandra och verkligen jobba hårt, säger Fredda som också tror att det mentala spelet kommer att vara avgörande. – Att spela disciplinerat kommer att vara särskilt viktigt, avslutar han.

Till matchen har man lånat in backen Tommy Pappila, -99, från Malmös J20 SuperElitlag.

– Vi har ett par frågetecken på backsidan, därför så lånar vi in Tommy till denna matchen, förklarar Fredda.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

Hjärtligt välkomna på Hockeyfest!

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt