Grindslanten 2019-02-08

BARA EN YNKA LITEN VECKA KVAR TILL GRINDSLANTEN!!
Den 8 februari fyller vi hallen och satsar på en riktig hockeyfest!
Passa på att snacka lite hockey redan idag, du träffar våra A-lagspelare i centrum, på Hallarna, på Intersport Stenalyckan, på Ica Maxi Högskolan och på Ica Maxi Flygstaden mellan kl 11 – 13!

På Grindslanten börjar matchen kl 19.00 men kom tidigare – du vill ju inte missa utställarna i piazzan, lotteri och halva potten, tävlingar och uppträdanden i periodpauserna eller mat och dryck i hockeyloungen, 1967-klubben och piazzan!
Boka bord för att säkra din plats i hockeyloungen på kansli@hammers.se!

Just nu är Grindslanten uppe i drygt 100 kr och här kan du se företagen som generöst sponsrar inträdet för alla åskådare nästa fredag! Vi har fantastiska sponsorer! Vill du också bli en av dem – kontakta oss på kansli@hammers.se.

Delta också i tävlingen om att vinna en hyrbil över en weekend från Laholms Bilaffär, genom att gissa publiksiffran på Grindslanten! Du deltar i tävlingen genom att gilla, gissa publiken och dela inlägget! Allt detta på vår Facebooksida www.facebook.com/halmstadhammershc/

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt