Pajen & Pärna åter i Hammers!

Vi har ikväll den stora glädjen att presentera en forwardsduos comeback i Hammers – Joakim Persson och Martin Pärna är klara för resten av säsongen! Duon gör sin debut i hemmamatchen mot Nybro på onsdag!

 

Det är förstås en nöjd huvudtränare som under kvällen kunde meddela hemsidan att man har kommit överens med Martin Pärna och Joakim Persson om att göra comeback i Hammers! I dessa profiler får laget ett välbehövligt tillskott i spetskompetens, en målfarlig snabbskrinnare i Pärna och en genuin tvåvägscenter i Pajen.

– Vi känner ju dem båda väldigt bra sedan tidigare, så vi vet vad vi får, säger Fredda som berättar att allt har gått snabbt.

– Pajen valde att lägga skridskorna på hyllan efter den förra säsongen, men suget kom tillbaka och han kontaktade oss själv för en tid sedan, och nu har han tränat ihop med laget sedan i förra veckan, säger Fredda. I Pärnas fall så hade man förhoppningar om att han skulle förlänga i somras, men valet föll på seriekonkurrenten Vimmerby. Efter att ha tillbringat grundserien i Småland valde han att lämna, även då levde hoppet om en comeback i Hammers. Men spel i Allettan med Mariestad blev hans val… åtta matcher senare återvänder han nu till hemstaden och Hammers!

– Han längtade hem helt enkelt. Det hela gick väldigt smidigt, inte minst samtalen med Mariestad, säger Fredda som nu ser fram emot onsdagens hemmamatch mot seriesuveränerna Nybro.

– De är ett bra lag som vi verkligen måste vara på tå för att slå, säger hammerscoachen som till denna match åter har backen Alexander Wadlund till sitt förfogande. Dessvärre står trion Gagic, Klarin samt Lönnberg utanför laget med hjärnskakningar… även Blidby saknas, i hans fall handlar det om en lindrigare skada.

 

Kom till Arenan och hälsa Pajen och Pärna välkomna tillbaka, och heja fram Hammers!

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt