inför Helsingborg

På söndag är det hemmamatch igen!

 

 

Med ett nyvunnet självförtroende så ska Hammers ta sig an ännu en bottenkollega, Helsingborg. Fredda var förstås väldigt nöjd över fredagens vinst, och han tillskriver laginsatsen som det som fällde avgörandet.

– Det var en bra genomförd match av oss. Vi krigade och spelade fysiskt, det var hårt jobb av alla enheter och en offervilja som belönade sig, säger Fredda och fortsätter; Sedan så spelade vi enkelt, det måste vi. Vi kan faktiskt ta och spela ännu enklare i fortsättningen, avslutar han.

 

Följ websändningen HÄR!

 

 

Hammers – Helsingborg

sön 13/1, kl 16:00

Halmstad Arena

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt