En pinne i Kalmar

Det bjöds på mycket under kvällens drabbning mellan Hammers och hemmalaget Kalmar. Matchen fick sitt avgörande i sudden.

 

Kalmar – Hammers 4-3 (1-0, 1-2, 1-1, 1-0)

Skott: 42-26

Målskyttar i HH: Hugo Johansson, Klarin & Hjelmgren

 

Tanken om att Hammers nu tycks vara på rätt väg stärktes efter kvällens bortamöte med Kalmar. Det var lite striktare, lite rejälare i sitt spel. Tyvärr var man inte felfria och plötsliga svackor rörde till det för de våra. Men man tuggade på, trots att man hamnade i underläge med 2-0 så jobbade man ikapp och kvitterade senare genom unge Klarin, som tog tillvara på en indianare i slottet.

Hammers tog senare ledningen i den tredje perioden genom Hjelmgren! Men ack och ve, det är det här med att inte tappa fokus och inte fuska med detaljerna – Hammers bjuder tillbaka med en egen indianare och matchen är kvitterad… övertidsperioden hinner sedan knappt börja innan det att Kalmar såg till att knipa bonuspoängen, 14 sekunder in…

 

Anton Malmborg tvingades linka ut efter halva matchen, vid ställning 2-0, och ersattes av Crespin. Vi får återkomma med information om statusen på Malmborg.

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt