inför Dalen

Första hemmamatchen i vårserien spelas på söndag!

 

Ineffektiviteten var uppenbar i premiäromgången nere i Tyringe i fredags där Hammers föll med 4-2, trots att man hade ett spelmässigt övertag i stort sett hela matchen. På söndag väntar ett Dalen som stod över den förra omgången. Bättre skärpa och en större desperation kommer att krävas då av Hammers.

– Vi måste sätta våra chanser, så enkelt är det… det handlar om basicgrejer, in på kassen och vinn kamperna, säger Fredda som till söndagens match får tillbaka backen Robin Holm i laget igen efter att ha missat premiären p.g.a. sjukdom.

 

Följ websändningen HÄR!

 

 

 

 

Hammers vs Dalen

sön 30/12 kl 16

Halmstad Arena

VÄLKOMNA!

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt