inför Hanhals

Derby stundar i Halmstad Arena på onsdag!

 

Hammers tar emot Hanhals i den näst sista hemmamatchen av årets grundserie. För Hammers del så har det varit en motig serie, men för grannarna i norr så lever hoppet om Allettan fortfarande i högsta grad! De ligger för närvarande två poäng efter Nybro som inför onsdagens omgång innehar femteplatsen, vilket innebär spel i Allettan.

Fredda tycker att man var på gång att hitta det vinnande spelet igen, men att man i de senaste matcherna åter har satt krokben på sig själva genom att spela för svårt och slarvar med detaljerna. Detta måste det bli ett slut på och istället agera mer rejält!

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt