Förlust i Nybro

Hammers föll i glasriket med 5-1.

 

Nybro – Hammers 5-1 (1-0, 3-0, 1-1)

Skott: 38-25

 

 

Tufft, tufft, tufft… Hammers hade det motigt borta i Nybro under fredagskvällen. Det var en jämn inledande period som hemmalaget vann med 1-0. Målet kom i numerärt överläge efter det att Alexander Wadlund fick matchstraff för en tuff tackling. Hammers inleder sedan den andra perioden på ett lovande sätt! Man pressade Nybro såpass att smålänningarna valde att ta time out i den sjunde minuten. Sedan dröjde det, tråkigt nog, inte alls länge förrän tvåan kom… det blev ytterliggare två mål i perioden, och samtliga kom efter att man inte var starka nog framför Malmborg i Hammerskassen. Nybro ökade sedan till 5-0 tidigt i tredje och Nygren reducerade i matchens slutskede.

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt