Sur förlust

Bra kämpat i två perioder räcker tyvärr inte. Kristianstad var överlägsna i första perioden där man vann skotten med hela 15-1 men ”bara” ledde med 1-0. Detta dessutom med viss hjälp av domaren som oturligt stoppade en rensning från Hammers som KIK snappade upp och satte 1-0.

Efter halva andra perioden gjorde KIK 2-0 och det såg nattsvart ut men bara någon minut senare fick Hammers powerplay och då reducerade Alexander Klarin till 2-1. Skotten i andra vanns av Hammers med 11-8.

Hammers fortsätter spela bra i inledningen av tredje perioden och efter 8:43 är det kvittrat 2-2 efter mål av Marcus Christensson. Ett visst hopp tändes här men det släcktes snabbt när Vitor Löfstedt på mindre än 1,5 minut gjorde både 3-2 och 4-2.

Hammers plockade Anton ur målet och lyckades reducera till 4-3 men närmre kom man inte.

I kväll var killarna verkligen värda ett par poäng (OK tre poäng då)

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt