inför Vimmerby

På onsdag tar vi emot serietvåan Vimmerby.

 

 

Skall man lyckas vända den negativa trenden man är inne i så är det väl lika ba att göra det mot ett topplag som Vimmerby… Fredda fortsätter att trycka på att det varken finns några genvägar eller magiska lösningar till att bryta denna trend. Det som krävs är hårt jobb, och enkelt spel!

– Chippa ut pucken ur egen zon via sargen, lägg pucken på mål och jaga returer, svårare än så behöver det inte vara säger Fredda; Vi har ju varit med i de flesta matcherna men vi har inte fått igång målskyttet, ofta för att vi gör det för svårt för oss själva, säger han.

Till onsdagens match förväntas nyförvärvet ifrån Helsingborg Jeskper Lönnberg, 23, göra sin debut. Jesper kommer att bidra med sin tyngd och rutin från HockeyEttan, och inte minst öka på konkurrensen bland lagets forwards!

 

Websändningen finner ni HÄR!

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt