inför Tyringe

Jakten på lagets första seger fortsätter på söndag nere i Skåne.

 

Att seriespelet så här långt har gått emot Hammers är inget att hymla om… det som såg så lovande ut under försäsongen och de inledande matcherna av serien är som bortblåst. Självförtroendet har förstås fått sig en rejäl törn… nu gäller det att vinna detta tillbaka, genom att kort och gott – vinna!

– Just nu så struntar jag helt i att kolla på tabellen, det som gäller nu är att vi måste börja vinna, säger Fredda bestämt och fortsätter; Vi har ett ansvar allihopa att göra jobbet som vårat grundspel kräver! Och då även våga gå ut och ta kommandot i matcherna.

 

Ett flertal förändringar har gjorts i formationerna och unge Alexander Klarin, som debuterade nu senast mot Hanhals, kommer få nytt förtroende i a-laget.

 

Följ websändningen av matchen HÄR!

 

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt