Nu händer det även saker utanför isen…

”Hockeytempen börjar höjas avsevärt här i stan och snart kan vi få möjlighet att se på riktig hockeygodis i form av SHL-mästarna Växjö Lakers mot Linköpings HC.”

”Nu händer det även saker utanför isen som i sig är väldigt viktiga för att vi ska kunna prestera på isen. Vi kan vi med stor glädje presentera MTA som en ny huvudpartner till oss i Halmstad Hammers. MTA är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg och Helsingborg med verksamhet i hela Halland och Skåne. MTA har under de senaste fem åren blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser.” säger Hammers ordförande Patrik Emvall

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt