Egna produkter tar plats i a-laget!

En trio killar ur föreningens allt mer framstående juniorverksamhet erbjuds a-lagskontrakt!

 

Ifjol var det Melker Iversen, Lucas Nielsen, Jacob Crespin och sedermera även Tim Bothén som tog steget upp från juniorerna och in i a-lagstruppen. I år är det en annan trio som, bl.a. genom sina fina prestationer under inhopp i a-laget ifjol, tar samma kliv. Det handlar om den spelskicklige backen Hampus Johansson, -99 och kraftfulle Linus Nilsson, -98 samt den grovjobbande forwarden Victor Gagic, -98.

– Det är ju inte alla lag som kan lyfta upp egna juniorer varje år som vi nu gör, säger en nöjd Fredda och ser detta som ett klart bevis på att föreningen är på rätt väg med en väl fungerande juniorverksamhet.

– Det är helt i linje med det som vi strävar efter att göra. Berggard och Pihl ska ha mycket cred för deras jobb som de lägger ner på j20 och j18, berömmer han. C7E7C59D-F6AC-41A0-9D0C-DC6796DAD4EC

Hampus kommer att spela i tröja #32, Linus #50 & Victor #22.

 

***

Lucas Nielsen, som tog plats i truppen den gångna säsongen, erbjöds även han ett nytt kontrakt. Men han tackade nej och söker sig istället till div2 i jakt på mer speltid. Vi tackar Lucas för hans insatser i Hammers!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt