Blidby & Wadlund förlänger!

Ikväll kan vi presentera att Jonas Blidby och Alexander Wadlund fortsätter i Hammers!

 

 

Det är en revanschsugen duo som nu har kritat på för en ny säsong – backen Alexander Wadlund, 27, hämmades av en besvärlig höft, så pass att han runt jul bestämde sig för att sluta spela ishockey! Men då kom han i kontakt med en ny läkare som bara efter ett par behandlingar hade fått bukt på skadan och Wadlund var åter i spel igen efter årsskiftet!

– Jätteroligt att han nu är helt skadefri, inte minst för honom själv! Nu har han tränat på riktigt bra och vi hoppas att han nu kommer han ta steget och blir den ledare som vi ser finns i honom, säger Fredda. 

Forwarden Jonas Blidby, 22, inledde sin andra säsong som senior på ett riktigt bra sätt, tyvärr blev det tuffare därefter.

– Han har också mycket hockey i sig och har näsa för målet. Vi tror på honom, där finns potential till att bli en vass offensiv spelare i vinter, säger Fredda.

 

***

 

Det står även klart att det inte blir en femte säsong i Hammers för Joakim ”Pajen” Persson som har pajjenvalt att söka sig vidare. Vi tackar Pajen för hans insatser och önskar honom stort lycka till i framtiden!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt