Gillar du årsmöten?

Då ska du boka in tisdagen den 29 maj! Om tre veckor är det nämligen dags för Halmstad Hammers HCs stadgeenliga årsmöte.

Det föregås i år av ett extrainsatt årsmöte med början kl 18.30 för att revidera stadgarna så att de bland annat följer de krav som Svenska Hockeyförbundets ställer på revisorerna.

Svenska Hockeyförbundet kräver nämligen från och med i år att den revisor som granskar hockeyföreningarnas bokslut ska vara auktoriserad. Det innebär att de redovisningskonsulter som valdes till revisorer på årsmötet i maj 2018 inte har rätt att skriva revisionsberättelsen. Det extrainsatta årsmötet krävs därför för att formellt godkänna valet av auktoriserad revisor från LR Akridi.

Vidare föreslås en stadgeändring gällande när årsmötet ska hållas. Enligt nuvarande stadgar ska årsmötet hållas inom utgången av maj månad. Föreningens verksamhetsperiod är från 1 maj till 30 april och det innebär idag att det är väldigt ont om tid att hinna färdigställa bokslut och ge revisorerna tid att göra sin revisionsberättelse och hålla årsmöte i maj. Därför föreslås en ändring av tidpunkten för årsmötet att hållas inom utgången av juni månad.

Det ordinarie årsmötet börjar kl 19.00 och där presenteras både föregående verksamhetsår och bokslut, liksom även kommande säsong i form av verksamhetsplan och budget och förslag till styrelse. Och som alltid på ett årsmöte träffar man förstås många andra som är intresserade av föreningens verksamhet framtid, så vi har en fin tisdag att se fram emot i slutet av maj!

Varmt välkomna!

Extrainsatt årsmöte med början kl 18.30
Ordinarie årsmöte med början kl 19.00

Plats: Halmstad Arena, lokal Stockholm.

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt