Triss i nyförvärv!

Idag har man kommit överens med en trio forwards!

 

 

Först ut så kan vi presentera en hemvändare i Hugo Klippfors, 20, som nu återvänder till moderklubben efter flera år i Rögles juniorverksamhet.

– Det är ju extra roligt att få hem en halmstadkille, säger Fredda som beskriver Hugo som en ”en riktig krigare” – En hårt jobbande forward som även har gjort en del poäng i SuperElit.

***

Näste man är en annan Hugo, men med Johansson som efternamn. Till skillnad från Klippfors så lämnar nu Johansson sin moderklubb Grästorp för Hammers.

– Honom har vi mött ett par gånger och har lite koll på, sedan så har vi också hört väldigt mycket gott om honom, säger Fredda som ser en stabil tvåvägscenter med goda ledaregenskaper i Johansson. – Han kan användas både i pp och i boxplay, och har en uppoffrande spelstil.

***

Tredje nyförvärvet för dagen värvas från Gislaved och heter Ludvig Boquist, 23. Från sin centerposition bildade han ett giftigt radarpar ihop med vårat tidigare nyförvärv Philip Hjelmgren.

– Ytterliggare en spelare som är hungrig och vill ta sig an nya utmaningar för att utvecklas! Det är precis sådana spelare som vi vill ha i vårat lag! Ludvig är en ganska så storväxt och smart spelande center, säger Fredda som förstås hoppas att kombon Boquist/Hjelmgren kommer att fortsätta leverera även i HockeyEttan.

 

Vi hälsar Hugo, Ludvig & Hugo välkomna till Hammers!

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt