Första nyförvärvet klart!

Idag har Hammers knutit till sig en landslagsmeriterad back, född -98.

 

Lagledningen med Söder och Fredda i spetsen har haft fullt upp de senaste veckorna med samtal med såväl gamla som potentiella nya spelare. I förra veckan kunde vi presentera att en trio backar – Holm, Bothén och Nilsson – hade förlängt sina kontrakt. Idag kom så det första nyförvärvet, också det en back – Oliver Horrsell, 20, heter han och spelade den gångna säsongen i AIKs J20. Dessförinnan tillbringade han tre säsonger i Linköping, där det även blev ett par inhopp i SHL.

Oliver har även erfarenheter från landslagssammanhang då han har representerat Sverige i såväl U16, U17 och U18-laget!

– Han har fått en bra skolning i både AIK och i Linköping, och inte minst med landslaget, säger Fredda som beskriver Oliver som en stark och målmedveten tvåvägsback som nu är redo att sig an rollen som a-lagspelare.

Oliver kommer f.ö. att spela med nr 10 på tröjan.

 

Välkommen till Hammers Oliver!

 

Senaste inlägg