Rekrytering Hammers

Just nu pågår rekryteringen av en administratör till Halmstad Hammers kansli.

– Att kunna erbjuda en bättre service till våra medlemmar, och i synnerhet till våra aktiva barn och ungdomar, är viktigt, säger föreningens ordförande Patrik Emvall.

Adecco bistår Hammers i processen med att hitta en lämplig kandidat. Rekryteringen pågår under våren i syfte att kunna besätta tjänsten på heltid från och med augusti.

-Tanken är att personen som anställs ska stärka upp föreningen i det administrativa arbetet, från medlemsfrågor och kontakter med kommun och hockeyförbund till fakturering, bokföring och därmed säkerställa en hög grad av service och kvalité till de som kommer i kontakt med oss, beskriver Patrik.

Patrik Emvall berättar att under senaste åren har föreningen inte kunnat bemanna kansliet på ett ändamålsenligt sätt på grund av att det inte funnits ekonomiska förutsättningar för det, och det har inneburit att man har kunnat stödja medlemmar och samarbetsparters på det sätt som föreningen har önskat.

– Under den gångna säsongen har vi genomfört ett arbete för att kunna stå redo för att kunna ta nästa kliv med föreningen, säger Patrik. Vi vill växa och attrahera fler ungdomar och sedan kunna ta sportsliga kliv framåt för både ungdomslag, juniorer och seniorer. Ska vi klara det behöver vi bygga från grunden och då är en administrativ person en väldigt viktig spelare för oss i Hammers, förklarar han.

Kansliuppgifterna har tidigare fördelats på dels A-lagets tränare och dels på frivilliga krafter bland aktiva i styrelsen och i föreningen, men det har varken varit en optimal eller långsiktig lösning, menar Patrik.

– Därför söker vi en person med en allround-kompetens för de uppgifter som ett föreningskansli ska hantera, säger han. Och det skadar ju inte om vi lyckas hitta en kandidat, vars hjärta klappar lite extra för idrotten i allmänhet och för ishockeyn i synnerhet, tillägger Patrik glatt.

 

Läs mer och ansök på https://www.adecco.se/kanslist/Hammers

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt