Insamling

Hårt jobb lönar sig!
Våra juniorlag – J18 och J20 – har jobbat målmedvetet hela säsongen och det har nu gett utdelning! I förra veckan skrällde bägge lagen till och lyckade knipa varsin plats i vårens playoffer och är nu klara för kval. Det innebär att hockeysäsongen inte alls är slut utan att äventyret fortsätter: Vårt J18-lag, som har spelat Div 1 är klara för kval till en plats i Elit, medan vårt J20 Elitlag blev klara för kval till SuperElit.
Stöd våra juniorer att förverkliga äventyret genom att bidra med en slant i vår insamling!

”många bäckar små”, t ex att om alla som gillar oss på Facebook hade velat sponsra oss med en tjuga var så skulle vi nå 40 000 ganska lätt och ge killarna ett härligt stöd in i kvalserien….

Gå till insamlingen via bilden nedan:
sponsor_me
Senaste inlägg