inför Tyringe

Säsongsfinal väntar nere i Skåne på lördag.

 

 

Nu går årets säsong till ända… Hammers möter Tyringe i denna slutomgång. Utgången av matchen är, trist nog, betydelselös för båda lagen då Tyringe säkrade sitt kontrakt i den senaste omgången mot Tranås som samtidigt knep playoffplatsen för HH… med bakgrund till detta och att transferfönstret stängdes i torsdags så har båda lagen släppt flera spelare som nu får förlänga säsongen på annat håll.

I Hammers fall handlar det om Martin Pärna (Karlskoga), Gustaf Bergling (Pantern), Erik Borg (Tingsryd), Anton Avehag (Kovland), Andam Ohre (Troja/Dalen) samt Jesper Johansson (Västerås). Dessutom så kommer juniorerna Tim Bothén och Jacob Crespin spela med J20 i deras viktiga hemmamatch mot Mariestad. Inte nog där, Björn Hjärpe har under en längre tid spelat med en skadad axel och får nu vila.

 

För att täcka upp bortfallet så kommer Fredrik Göransson lånas in från Ravens, och i kassen vaktas av Adam Ahnberg med Lucas Åhlström som backup.

– Visst är det en speciell situation vi hamnat i. Det är två lag som inte har något att spela för, men matchen måste ju spelas, säger Fredda som ändå vill få ett fint avslut på säsongen.

– När vi tävlar så vill vi vinna, så vi ska sikta på att ta vår tolfte raka match utan förlust! 

 

 

 

Senaste inlägg